Milí buďsobí rodiče malých dětí,
nejste-li příliš daleko od Českého Krumlova, možná vás bude zajímat potěšující zpráva, že v překrásném prostředí Vyšenských kopců - pod Kletí a nad Krumlovem - se od března rozbíhá projekt Vyšník. Daniela Virágová tu otevírá školku s prvky lesní a Montessori pedagogiky a následně se zde formuje i "domškolácká" skupina pro max. 10 dětí. Základní info od Daniely i potřebné kontakty na ni jsou níže, v případě zájmu se jí určitě ozvěte.


Vyšník hledá děti a prima průvodce!

Otevíráme školku pro 12 dětí a domškoláckou skupinu pro 10 dětí.

Věk - školka 2,5 - 6 let, škola 6 - 11 let, zatím nabíráme jen do 9 let

Kde: okraj starého Vyšného - Český Krumlov, Vyšenské kopce

Jak: zděné zázemí i učení se v přírodě

Co: prvky Montessori a Lesní pedagogiky,rodinné prostředí, respektující přístup, legrace a prima společenství

Kdy: start školka - jaro 2021, starší děti - příměstské letní tábory, září 2021

První zájemci dostanou slevu na školkovném!

Také tímto oslovuji fundované zájemce o průvodcovství dětí, hlavně pro školáckou skupinu. Jednu zájemkyni už máme - pedagožka, bioložka. Možné i částečné zapojení někoho z rodičů.

Děkuji za pozornost a prosím o šíření dále!

Daniela Virágová, tel. 736 246 579
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. | https://www.facebook.com/VysnikDS

 

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.