Ne/chcete přispět se svou troškou do mlýna? Zde je odkaz na článek a videa, jak a z jakého materiálu si můžete sami doma zhotovit funkční roušku. Hotovou roušku je před použitím potřeba vyvařit a vyžehlit.

https://www.caramilla.cz/site-rousky-ustenky/

Děkuji Caramille za shromážděné informace a kamarádkám Buďsobačkám za ušité roušky!

Kdo má možnosti, může ušít a poslat roušky jiným potřebným. Ve spřáteleném bezobalovém obchodě Trvalé Pytliště (Lipenská 12, Č. Budějovice) shromažďují doma šité roušky pro místní záchranku. Další sběrné místo je také v Dobrovolnickém centru ADRA (Fráni Šrámka 34, Č. Budějovice).

Mapa POMOCI - nabídky a poptávky prospěšných iniciativ:

https://1url.cz/7zW33

 PS: Kdo neumí šít, může využít podprsenku vhodného typu. Tento zdroj skýtá výhodu 2v1. Ukazuje se, že některým to sluší s rouškou dokonce více než nahoře bez :) 

Buďte zdrávi a užívejte klidu, příp. echinaceu!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.