Sledujte živě zásadní setkání odborné veřejnosti. Špičkoví vědci, kliničtí lékaři a právníci z ČR a Slovenska se sejdou, aby sdíleli aktuální poznatky o covid-19 a jeho medicínských a společenských dopadech. Na konferenci vystoupí mj. prof. Jaroslav Turánek, prof. Vojtěch Thon, prof. Jiří Beran, prof. Omar Šerý, prof. Eliška Sovová, prof. Michal Klíma, MUDr. Hana Zelená, MUDr. Lukáš Pollert, JUDr. Tomáš Nielsen, Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová, doc. Miroslav Ševčík a mnozí další.

Program (9:00 - 18:30):
https://covidkon.cz/program-konference/

Živý přenos z konference:
https://www.facebook.com/svedominarodacz

Pořádají PRO LIBERTATE, INLV (Iniciativa nezávislých lékařů a vědců) a NADAČNÍ FOND SVĚDOMÍ NÁRODA pod záštitou senátorky MUDr. Aleny Dernerové.

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.