Milí soběstační nadšenci,

Jste srdečně zváni na další setkání, které se uskuteční ve středu 3. 7. 2024, Jizerská 281, České Budějovice, od 18 hodin, filozofická hodinka začíná o 60 minut dříve v altánku, téma bude voleno na místě.

Téma červencové schůzky: dozvuky červnového sněmu, Martina F. krátce vysvětlí, co nyní vysévat, abychom mohli sklízet celou zimu. A možná přijde i kouzelnice … kadeřnice a bude pracovat na místě, během schůzky. Dopřejte letní sestřih nejen svým stromům a keřům.

Na každé schůzce: Je připravena nápověda pro nováčky s užíváním si možností našeho Letsu. Pomůžeme se zadáváním přání, vytvářením nabídek či potvrzováním platby. Ptejte se mě nebo kohokoliv z přítomných zkušenějších uživatelů. Vlastní notebook, tablet či mobil doporučujeme s sebou.

Těším se na další přátelské popovídání

AnnaA

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.