Milé sběračky a milí sběrači,

tak už sbíráme, zpracováváme a pokračujeme v neděli 30.6. ráno, sraz v 8 h na Hosíně. Cílem budou avizované borůvky. Komu nevyhovuje termín, domluví se s Jarmilou V. a může se k ní přidat některý pracovní den, nejspíše hned v pondělí.

Společný sběr bylin zvládneme cestou zpět - aktuálně: třezalka, lípa, heřmánek, řebříček, ostružiník a další. Nabídka přímo z mé zahrady: ½ úrody máty, meduňka, tymián, mateřídouška, yzop a větší množství šalvěje a levandule

Přihláška: přesný čas (a případný přesun sběru) se může měnit v závislosti na změnách počasí Proto se přihlaste, ať se o případných změnách dovíte včas. Stačí poslat krátkou zprávu na 724 šest set devadesát 738. Připomínám, že jsou stále volná místa i pro filozofy a baviče :).

Další termín si domluvíme ve středu na pravidelném setkání v Cassiopeie

 

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.