Přátelé,

tentokráte samé změny a překvapení: naše zářijové setkání se uskuteční ve středu 6. 9. 2023, ve Vegetárně Impala, Nová ulice 13, České Budějovice, od tradičních 18 hodin.

Inspirace pro výměny: Truhla v Impale si zaslouží naplnění a dobrého využití. Pokud sami zatím ničím nepřispějete, mrkněte na to, co už tam je. Zahrádky nám přetékají úrodou, tak se podělme o přebytky. Začátek školního roku také může být nápovědou k nabídce oblečení, školních či sportovních potřeb či třeba doučování a jazykových či dalších kurzů.

Téma zářijové schůzky: Přesunutí schůzky více do centra je vyváženo rozšířením kulturního rozhledu. Pokračujeme ve filozofování - hodinu před schůzkou od 17:00 nám začíná Filozofická hodinka, jejím tématem tentokráte nebude nic menšího než Tajemství života

Tím nám pozvánky ke kulturnímu životu nekončí a v tuto středu jdeme také do kina BIO HAVRAN od 21:00 na gruzínský dokument Zkrocená zahrada z roku 2021. Zatím účelem nás po schůzce bude čekat pěší přesun do Panské ulice. Chcete-li se účastnit, kontaktuje Lucii ze Dvora.

Všichni jste srdečně zváni

AnnaA

 

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.