Přátelé,

naše další setkání proběhne ve středu 1. března od 18 hodin v Cassiopeie.

Inspirace pro výměny: Projděte si svoje plány na tento rok a co nezvládnete sami, napište do svých přání do LETS! Cokoliv pro dům či zahradu, od sazeniček po stavební úpravy, od dovezení hnoje po založení zahrady, od technických vychytávek po lahůdky k snědku, od stavebního materiálu po fyzickou výpomoc či projekt. To vše se Vám může snadno splnit. A ti z vás, co už mají vše hotovo? Mohou si plnit onačejší přání: studovat, sportovat či cestovat, nakoupit šperky či najít hlídání pro děti. Již nyní se takové takové nabídky v LETS vyskytují, a pokud nejsou přesně pro Vás, musíte své přání napsat. Je to začátek kouzla, který je jen a jen na Vás. Vše se zázračně plní, když jeden druhému nabídneme kousek svého času.

Tématem pro březnové setkání bude dohodnout termín a místo pro letošní Buďsobí sněm.

Těším se na Vás na všechny a jsem zvědavá, jestli se všichni vejdeme. Posledně jsme si společně užili, jaké to je se zase sejít v hojném počtu a dobrém rozmaru.


Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.