Další pravidelná setkání ve Strakonicích (se spádem milých lidí nejen ze Strakonicka, ale i Volyňska, Písecka, Vodňanska, Blatenska, Vacovska a klidně i trošku dále) se kvapem blíží. Místo a čas je tradiční - v Čajovně Na Půdě, 8.2.2023 opět od 17. hod.

  • Téma k diskuzi navrhujeme tentokrát obšírné: Měny celého světa. Pojďme si připravit otázky a zkusme si je společně zodpovědět.
  • Během setkání funguje i náš lokální výměnný systém LETS - přineste na výměnu s ostatními výpěstky ze zahrádky, vlastní výrobky, zavařeniny, oblečení, nářadí, nebo cokoli, co by mohlo být ostatním k užitku.
  • Pokud rádi pečete či vaříte, klidně přineste nějakou pochutinu na společný stůl i na výměnu. O nápoje už se postará pestrá nabídka čajovny.
  • Stále ještě aktuální důležitá věc - semínka pro letošní výsev/výsadbu: přineste nabídnout semínka z vlastního semenaření, přebytky, zajímavé nebo místní odrůdy, cokoli osvědčeného čeho máte dostatek. Sazenice stromů a keřů nevyjímaje, čas je ideální. Ale co je velké, nemusíte stěhovat do čajovny, od toho máme LETS na webu ;)

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.