Jsi máma, která má dceru ve věku 6-12 let?
Chceš ji podpořit ve smysluplném trávení volného času, rozvoji šikovnosti a kreativity?
A chceš to s ní zároveň sdílet, protože vnímáš, že by to váš vztah mohlo pozdvihnout?

Jmenuji se Dana Hanzliková Vašková, mou vášní je tvoření a velkou radostí je mi doprovázet při tvorbě ostatní. Projekty vybírám tak, aby je zvládli i začátečníci a při tom měli hezké výsledky. Důležitou složkou mých projektů jsou i aktivity rozvíjející vztahy v rodinách.

Ráda bych se Tě pozvala do čtyř týdenního on-line kurzu zdarma: Mámy a dcery - nadchněte se pro společné tvoření a sdílení. Kurz začne 13. února 2023. Každý týden v pondělí Ti přijde do mailu odkaz na výukové materiály, ve čtvrtky budou společná živá setkání na ZOOMu. Ke kurzu bude existovat podpůrná FB skupina, kterou můžeš (ale nemusíš) využívat. Kurz je zdarma, ale budu moc vděčná za zpětnou vazbu.

Budu moc ráda, když možnost přidat se dostane co nejvíc maminek a jejich dcer - prosím tedy, můžeš info o kurzu předat svým kamarádkám a známým? Díky.

Více info a přihlášení na Tvorivasen.cz

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.