Srdečně Vás zvu na povídání o počasí, o méně známém způsobu jeho předpovědi a jak ji dobře využívat.

Kdy a kde se bude se konat?

V neděli, 5. února od 11 hodin v on-line prostředí, kam se připojíte na pozvání prostým prokliknutím odkazu, který Vám zašlu po přihlášení.

Co se dozvíte?

  1. Co astrologická předpověď počasí nabízí navíc proti té běžné meteorologické, a co naopak neumí. Jak a podle čeho se předvídá.
  2. Stručný výhled na rok 2023:
    • podle ročních období: jaro, léto, podzim, zima
    • na jednotlivé měsíce podrobně: únor až prosinec 2023
  3. Výhled na průběh klimatické změny: Jak jsem v roce 2015 přišla na to, že bude od 2015 do 2018 sucho a jak se bude počasí měnit v letech 2025-2035 

Závěrečná doporučení a diskuse:

  • Co a jak pěstovat pro bohatou a pestrou úrodu v roce 2023
  • Vhodné týdny pro dovolenou v ČR

Jak se přihlásit?

Napište mi prosím mail, pokud jej zatím nemáte, můžete využít kontakt v LETSu. Ti z Vás, co tam zatím nemají přístup, a také by se rádi zúčastnili, prosím napište mi SMS na 724 šestset90 7třicetosm. Domluvíme se.

Pozor počet účastníků je omezený na 10. Přihlaste se tedy co nejdříve. Pokud se Vás přihlásí o dost více, pokusím se povídání reprízovat.

Těším se na Vaše dotazy

Anna 

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.