Vážení a milí,

zveme Vás na setkání skupiny Buď soběstačný a všech lidí, které téma pospolité soběstačnosti zajímá,

na 17. listopadu 2022 od 10, 12, 14 i 16 hodin, do Komunitního centra v Nových Hradech.

Hradební 244, https://www.facebook.com/komunitnicentrumnovehrady

Setkání se koná v symbolickém termínu pro vzpomenutí hodnot, které naše společenství a Buďsob spojuje.

V zahradě komunitního centra stojí krásná pec na dřevo a my bychom potřebovali kolem té pece vyrobit jednoduché regály z latí, na přepravky s keramickým zbožím. Výměnou za pomoc při stavbě regálu nabízíme tvoření v keramické dílně pro Vás nebo Vaše děti. Začátek tvoření v dílně s Ludmilou  i stavba regálu s Ivetkou  je  v 10 hodin. (pracovní oblečení s sebou, aku vrtačky a pilky vítány)
 
Po desáté hodině také začne v kuchyni příprava oběda z vlastních výpěstků s Luckou a dobrovolníky. Společný oběd bude připraven po dvanácté hodině.  (vlastní výpěstky vítány)
 
Po obědě následuje Výměnné setkání Buďsobu. (věci na výměnu s sebou)
 
Od 14 hodin se vrátíme do dílny i k regálum.
 
 
Setkání završíme kol 16. hod promítáním  filmu Zázrak z Wörgelu o ekonomickém experimentu z Rakouska z let krize 1932-33.  https://www.csfd.cz/film/665409-das-wunder-von-worgl/prehled/
 
Těšíme se na den plný krásných lidí, legrace, tvořivé činnosti a všechny účastníky srdečně zveme k dalšímu pálení v peci na dřevo, které je plánované na květen 2023.
 
Přijďte, jak Vám čas dovolí, budete na jakoukoli část dne velmi vítáni!
 
Za všechny se na vás těší Li, Dita, Koka a Lusoa.

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.