Milí buďsobí kamarádi,
 rozhodli jsme se požádat vás o pomoc při zvelebování naší zahrady v Deskách. Zahrada teď slouží hlavně dětem z komunitní školy, ale do budoucna by se měla stát prostorem vítajícím lidi z blízkého i vzdáleného okolí. Chceme v ní demonstrovat ideu "otevřené zahrady", která zve jak k rozjímání (všem 5 smyslům zahrada nabídne zajímavé podněty), tak ke společnému setkávání při různorodých příležitostech (pečení, poslech hudby, promítání, přednáška, workshop nebo pravidelné rukodělné nebo výtvarné dílny apod.) a nebo jen tak :-)
 
Brigádu svoláváme na víkend 28.-29. května.
Začneme v sobotu od půl 10, končíme v 17 hod, kdy se programu ujme Danka (v Letsu jako DHV), která bude mít připravenou dílnu výroby drobných věciček ze dřeva (její tvorba zde: https://www.fler.cz/tree).
A po setmění může být oheň nebo pokud bude zájem, tak kino.
 
 
Přespání je možné ve školní jurtě, u nás doma anebo nedaleko v Hodonicích - karavan, zahradní domek, stan.
Stravu také zajistíme.
 
A s čím to potřebujeme pomoci:
stavba altánu 
pískoviště
prolézačka z lan
prolézačka z větví
vyčištění nádrže - jezírka
úklid, především skládání dřeva
 
Pokud máte chuť a sílu přijet, dejte nám prosím vědět do pondělka 23.5.
budeme rádi za jakoukoli pomoc kdykoli během avizovaného víkendu - dejte vědět i kdy se chystáte (so nebo ne či celý víkend - s přespáním/bez), abychom zajistili dost jídla a naplánovali harmonogram prací.
Bude se možná hodit ještě i nějaké nářadí (domluvíme individuálně) a určitě pracovní rukavice.
Děti jsou vítány.
 
Těší se na vás
Alča (v Letsu jako Alusena) a Vovka
TEL: 739449232
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.