!!! Změna místa setkání !!!

Jelikož mají v čajovně Na Půdě zavřeno kvůli nemoci, pro tentokrát se setkání přesouvá do čajovny Pod Stolem.


Volyňský BuďSob se stěhuje do Strakonic.

Zveme všechny akční volyňské soby, jakož i starší strakonické soby a samozřejmě i nové zájemce o lokální soběstačnost na první setkání ve Strakonicích po delším čase.

Čas je obvyklý, tedy druhá středa v měsíci: 9. 2. 2020 od 17:00
Místo nové, tedy neobvyklé: Čajovna Pod Stolem (Strakonice, Velké náměstí 44)
S sebou: dobrou náladu, témata k diskuzi, věci ke směně, můžete i drobné občerstvení k jídlu - nápoje budou samozřejmě z nabídky čajovny

BuďSob ve Strakonicích dříve již fungoval (v BaoBabu), nicméně se zde již delší dobu pravidelná setkání neorganizovala. Avšak BuďSob funguje i nadále v dalších "buňkách" v Českých Budějovicích, Kaplici, Táboře, Nových Hradech a poslední léta aktivněji i ve Volyni.

Pro nové zájemce:

  • Pokud je soběstačnost to, co žijete, a chcete ji v blízkém okolí také rozvíjet, rádi se rozrosteme. Máte-li co nabídnout (vlastní výrobky, výpěstky, ...), rovnou se můžete zapojit i do výměnného obchodu (LETS).

  • Jak takové setkání probíhá:
    - nově příchozí seznámíme s BuďSobem, LETS a lokální měnou
    - diskutujeme aktuální témata v BuďSobu i ve společnosti
    - přinášíme vlastní výrobky, výpěstky i přebytky čehokoli a "směňujeme"

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.