Vážení a milí,

naše další setkání tentokráte proběhne v magickém dni. Přímo na Hromnice ve středu 2. 2. 2022, v obvyklém čase na obvyklém místě: od 18h v Cassiopeie.

Témata na únor:

Výměny: V únoru bezesporu je nejvyšší čas začít shánět semínka. Přineste s sebou, co se Vám nadmíru vydařilo a neváháte se tudíž podělit. V lednu proběhl hromadný nákup permasemínek. I tím mohla vzniknout nová poptávka či nabídka. Za poslední léta má nejvíce zkušeností se shromažďováním i distribucí semínek asi Martina F., když se nedopídíte vysněného rostlinstva ani u ní, tak už vážně nevím kde.

Povídání na téma: Hodnota Sobů v čase inflace Korun českých. Sob ale nezná inflaci! Orientační přepočet 1:1 je pasé. Pojďme hledat cestu, jak správně přistupovat k našim směňovacím / zkušenostním bodům. Čekáme na Vaše návrhy a úhly dohledu k diskusi. Je to závažné téma a do dalšího Sněmu je příliš daleko.

Společnou tvůrčí činností vznikl fotoatlas námi pěstované zimní zeleniny: Od 31.1.2022 zde ve formátu PDF na stránkách po přihlášení. Najdete v něm inspiraci, co pěstovat či na co si třeba i sehnat letos semínka :). Nechte se překvapit důkazy odolnosti a otužilosti některých zdánlivě křehkých fotosyntezujících bytostí :). Fotky se sešly neuvěřitelně pěkné, klasických i nevšedních druhů, lidičky navíc sdíleli pár méně známých informací o pěstování a využívaní takovýchto darů přírody.

Ať se Vám všem, zeleným, otužilým či dokonce mrazuvzdorným neustále daří a těším se na další osobní setkání.

AnnaA

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.