Milé dámy, holčičky, dívky, ženy, matky, sestry, tety, neteře, babičky, tvořilky, tvůrkyně a spolutvůrkyně tohoto světa,

nejen o čarodějnicích je co slavit! V březnu „zrecyklujeme“ i to datum a vytvoříme si dámský večírek k MDŽ, které pojmeme jako Módní Den Žen.

Kdy: 8. března, od 18:00 do 20:30

Kde: v Impale, Nová 13, České Budějovice

Jak si jej užijem?

  1. Dáme si něco dobrého k pití či jídlu, přijďte o něco málo dřív a objednejte si dle chuti z nabídky Impaly
  2. Recyklace oblečení: výměna oblečení typu swap, otevřená i pro lidi, kteří nejsou součástí našeho Letsu - tedy navzájem vyměníme nepoužívané, ne zrovna nové, byť třeba nenošené kousky, výměna nepeněžní, „něco přinesu a něco si zase odnesu“. Důležité: co se neudá, původní majitelka zodpovědně předá k recyklaci do kontejneru anebo třeba daruje jinde.
  3. Také nové kousky budou k mání:
    • prádlo a plavky z rušeného e-shopu od Lídy ze Strakonicka
    • šperky a módní doplňky od tvůrkyň z Buďsobu
    • nové nebo přešité, přetvořené oblečení, tašky a kabelky
  4. Materiál pro tvoření: k šití, pletení či batikování; např. zachovalá ale vybledlá trika, džíny na rozstříhání, bavlněná povlečení či prostěradla na přešití na jiné výrobky, knoflíky, nevyužitá vlna na pletení a cokoliv dalšího vhodného – doneste či si jej přijďte pořídit, za něco vyměnit

… a pěkně si u toho popovídáme …

 
Nejste zatím členkou Buďsobu? Nevadí, vyměňovat kus za kus můžete s námi též. Rády se seznamujeme :)

Přijďte, jste srdečně zvány!

 

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.