Milí přátelé,

v březnu se sejdeme jako obvykle v Cassiopeie v první středu v měsíci tedy 6.3.2024, Jizerská 281, České Budějovice, začínáme v 18 hodin.

Inspirace pro výměny: Březen láká na zahradu, ale občas ještě za kamna rádi vlezem. Nabídněte pomoc například s předpěstováním sazenic či pár rukou navíc v zahradě, při stavebních pracích, při péči o chovaná zvířata, při péči o potomky a podobně. Podělte se také o informace „Jak na to“. Může to být jednoduše pomocí výměny literatury. Také se můžete zapojit do přednášek a diskusí ve Svobodné knihovně ve Skalách. Témata jsou jistě pestrá a točí se hlavně kolem soběstačnosti. Popularitu si jistě získají taková, která obsahují vychytávky, jak dělat cokoliv z prací doma, na zahradě či v dílně s nějakou tou úsporou času.

Téma schůzky: Neuvěřitelné! Kolečko roku se celé otočilo a je tu opět vegetariánská postní hostina z toho, co v této části roku ještě máme doma a nejlépe v nadbytku. Uvařte, upečte, doneste zavařené lahůdky či připravte něco ze studené kuchyně. Ať se náš společný stůl prohýbá!

Na každé schůzce: Je připravena nápověda pro nováčky s užíváním si možností našeho Letsu. Pomůžeme se zadáváním přání, vytvářením nabídek či potvrzováním platby. Ptejte se mě nebo kohokoliv z přítomných zkušenějších uživatelů. Vlastní notebook, tablet či mobil doporučujeme s sebou.

A než se sejdeme:

  • I když žádnou pomoc nepotřebujete a snad právě proto, prosím před setkáním aktualizujte v Letsu svoje přání a nabídky. Přitom mějte na mysli, že právě vyslovená, zveřejněná přání jsou to, co zefektivňuje výměnu. Proč připravovat něco, co tento měsíc nikdo ještě nepotřebuje, když můžete věnovat svůj čas, a jak je to vzácná a cenná komodita, něčemu, co bude mít pro někoho z nás obrovskou cenu, v korunách ani v sobech nevyčíslitelnou.
  •  Připomínám dámský večírek, který pojmeme jako Módní Den Žen, termín 8. března v Impale od 18h.

Těším se na setkání

AnnaA

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.