Milý BuďSobáci,
máme tu další termín na společné setkání a to středu 14. 2. od 17hod. v Čajovně Na Půdě (U Sv. Markéty 118) ve Strakonicích.

Jelikož již začal, a ještě nějaký ten měsíc bude, čas výsevu semínek bylinek, zeleniny a květeny, můžete přinést nabídku semínek, která máte třeba navíc nebo je letošní rok nevyužijete.

Pokud nějaké osivo (případně předpěstované sazeničky) naopak sháníte, nezapomeňte je včas poptat v našem LETS: lets.budsob.cz

Jinak nabídce a poptávce se meze nekladou, přineste a poptávejte, co zrovna potřebujete :)

těšíme se na viděnou
Martina a Franta (Infernits)


Oznamujeme ještě, že ve středu 14. 2. od 19,30hod. proběhne v čajovně Přednáška o fenoménu Sebepřijetí
(
účast je samozřejmě dobrovolná a bude probíhat nezávisle na setkání BuďSobu)

Malá exkurze do fenoménu sebepřijetí. Pojďme si přiblížit sebepřijetí a popovídat si o jeho významu, smyslu, o jeho slepých uličkách, i o tom jak ovlivňuje naše emoce a jaký má dopad na naše bytí.
Přednášející - Martina Klugerová, psychoterapeutka
Martinina cesta k psychoterapii, ač je odbornicí na cestování, byla klikatá a plná zastávek. Cesta k sobě, k vlastním kořenům vedla přes studium cestovního ruchu ve Francii a založení eventové agentury, k pomoci druhým a pochopení mezilidských vztahů. Klidnou mysl si udržuje poslechem hudby, běháním a cvičením jógy. Podpoří Vás v řešení obtížných situací, např. při partnerské krizi či ztrátě životního smyslu a jeho znovunalezení. Může Vás provázet v nemoci Vaší či Vašich blízkých a společně s ní můžete nahlédnout nepříjemné situace ve vztazích, které Vám komplikují život, opakují se a podobají se jako vejce vejci. Další oblastí, kterou lze otevřít je hledání odpovědí na otázky, jak se vyrovnat se svými nároky a s nároky ostatních, jak být sám sebou a neztratit druhé, kterak nalézat vlastní zdroje, jak pracovat se stresem a co dělat, abyste se úspěšně vyhnuli syndromu vyhoření a byli spokojenější, jak na vztahy s Vašimi blízkými a co s problémy v pracovní sféře.
Těšíme se na setkání s Vámi!

vstupné: 150 Kč nebo 150 Sobů
rezervace doporučena na tel.: 602452075

 

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.