Milí přátelé,

únorové setkání bude již tradiční, uvidíme se v 18 hodin v Cassiopeie, Jizerská 281, České Budějovice.

Inspirace pro výměny: Únor je čas prohledat spíž, sklep či půdu a nabídnout, co tam najdete navíc. Skalní pěstitelé v zimě dále sklízí, např.: topinambury, kapustu, pór, mrkev, celer, řepu, ředkvičky. A jestli nemáte ještě všechna semínka, zajímejte se o Semínkování. V Letsu najděte nebo nabídněte také něco zdravého, něco na posílení imunity či kondice. To se hodí, protože únor je také čas dobrých zvyků a začátku půstu.

Téma schůzky: Náš Lets systém – jeho efektivní využívání, přihlášení a pravidla používání

Něco Vám na Lestu nejde? Nebo se Vám honí hlavou důležité otázky jako:

  • Jak založit Potřebu či jak na Nabídky, kolik je jich vhodných nebo možných, co všechno může být v nabídce? Jak přidat fotky?
  • Co si představit pod pojmem 1 sob? Co když chci vyměňovat přes Lets, ale nechci používat soby? Musím používat soby, není lepší vyměnit na přímo? Nebo rovnou se vzájemně obdarovávat?
  • Všimli jste si, že aktuální nabídky a poptávky Vám přijdou mailem vždy před schůzkou? Víte, kdo na tom pracuje?

Přijďte se zeptat na tuto schůzku, odpovím Vám já nebo kdokoliv z přítomných zkušenějších uživatelů. Vlastní notebook, tablet či mobil doporučujeme s sebou.

A než se sejdeme, poslechněte si např. povídání o lokální měně s Františkem V.

Těším se na setkání

AnnaA

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.