Milí příznivci soběstačného žití,

naše další setkání v roce 2023 proběhne ve středu 1. února od 18 hodin v Cassiopeie.

Nápady pro výměny: Poohlédněte se po knihách, které je třeba poslat dál. Hudební nástroje, nevyužívaní pomocníci v kuchyni či domácnosti či jiná technika, ke které jste si nenašli vztah. To vše může někomu jinému udělat radost. Potřebujete opravit svetr, nářadí, studovat další cizí jazyk, naučit se vyšívat, prořezávat stromy či pracovat s motorovou pilou? Proč ne! Napište svá přání a nabídky do LETS.

Tématem pro únorové setkání bude vzájemná inspirace, výměna tipů a triků, předání zkušeností, jak efektivně využívat čas dlouhých zimních večerů: práce, studium, relaxace, společenské a kulturní události, ozdravné kúry a další.

Těším se na společné „dobíjení baterek“

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.