Ahoj,

Připomínám tentokrát netradiční a důležitou schůzi v domě U Beránka (Krajinská 35, České Budějovice) ve středu 2.11. od 18:00.

Na schůzi 2.11.2016 dorazí štáb ČT pořadu Gejzír (http://www.ceskatelevize.cz/porady/10805121298-gejzir/) - potřebujeme velkou reprezentativní účast a mnoho produktů k výměně!!  :). Kteří budou naše setkání natáčet.

(Chtějí s námi natočit 5 min spot, ve kterém se objevím já (Vilda) a informace o technické stránce, Foi a informace o místě U Beránka, 2 lidé (Zlatka a Zuzla) na kterých se divákům vysvětlí princip výměny a Fér Cafe jako zástupce firmy z podnikatelské sféry, ve které se dá platit s využitím kartičky za Soby.)

Je to opět po delší době příležitost naši myšlenku šířit mezi lidi, tak ji pojďme vhodně využít.

Proto prosím abychom dorazili v co nejhojnějším počtu, s mnoha produkty k výměně a včas!! :)

Na programu je:

- přivítání nových členů

- předávání produktů v LETSu, zhodnocení aktuálního stavu a návrhy k oživení LETSu po prázdninovém odpočinku, hledání nového nadšence pro tvorbu Newsletterů v LETSu

- předávání členských kartiček (kdo má foto) a aktuální informace o možnosti jejich využití a o jejich dalším rozvoji

- informace z proběhlého setkání všech Lets systémů v ČR na SletLets v Brně, kterého se BudSob také účastnil

- nové nápady na aktivity BudSobu

- dále viz zápis z minula (http://budsob.cz/domains/budsob.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=557:zapis-budsob-5102016&catid=34:kdo-jsme&Itemid=28)

... a co koho napadne :)

 

těsím se, Vilda

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.