Milí fandové a tvůrci soběstačnosti,

Jste srdečně zváni na další setkání, které se uskuteční ve středu 2. 10. 2024, Jizerská 281, České Budějovice, začínáme v 18 hodin.

Téma: Oslava úrody – společně připravená hostina

Navařte, napečte, přineste zavařené, nasušené či jinak zpracované lahůdky nebo nabídněte zeleninu a ovoce ze zahrad a polí. Houby a jiné plody divočiny také jistě přijdou vhod.

Inspirace pro výměny - příprava na zimu: nabídněte dřevo, kamna, svíčky, lampy, knihy, studijní materiály či vlastní přednášky. Také vybavení dílny či potřeby pro ruční a domácí práce, které přijdou vhod při dlouhých podzimních a zimních večerech. Pořád je co dělat i na zahradě, pro malé stromky i česnek na sázení je ten správný termín. A pomalu pište do Lets přání Ježíškovi :). Co kdyby mi tak napekl cukroví ...

Na příští setkání si připravte: zimní oblečení, vybavení či něco na zimní sporty, případně už nyní v Lets nabízejte a poptávejte, protože v listopadu bude swap.

Tentokrát se těším nejen na popovídání ale i na bohatě prostřený stůl

AnnaA

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.