Milí přátelé,

Pravidelnou první středu v měsíci, která vychází tentokráte na svátek 1. 5. 2024 využijeme k výletu! Pěkný návrh na vodácký výlet bohužel nezískal podporu většiny, zůstalo však téma pěší vycházky. Zde zas nebylo nikterak snadné vybrat cíl.

Místem setkání a počátkem i cílem vycházky je parkoviště u Holašovického Stonehenge, trasa vycházky po okolí je na dohodě účastníků na místě.

Čas setkání: v cca 15 hodin odchod na vybranou trasu, návrat v cca 17 h, schůzka určená k výměnám a občerstvení někdy mezi 17 a 19 h.

Doprava: Většina se přemístí nejlépe autem. Pokud chcete přijet busem odjezd z ČB aut. nádraží 13:50, zastávka Jankov, Holašovice. Zpět to jede v 17:13. Doporučuji však domluvit si spolujízdu.

Inspirace pro výměny: Vyměňovat jdou i názory, nápady a zkušenosti. To můžeme i při putování. A do auta naložte vše, co (koho) potřebujete a co se vejde :).

Těším se na společně strávený čas

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.