Zveme na přírodovědný výlet na Zbudovská blata.

Kdy: v neděli 5. 11. 2023, sraz v 7:55hod. před nádražím ČD ve Strakonicích, odjezd 8:09hod., Kdo by se chtěl připojit odjinud, je tak možné ve Zbudově na nádraží.

Půjdeme po zpevněných cestách ke Kubatovu pomníku, rybníkům a obcím. Seznámíme se blíže s blatskou architekturou, řekneme si něco k historii, k románu K. Klostermanna i chystanému ptačímu parku. Trasu (cca 12 km) přizpůsobíme počasí a zájmu. Zpět jede vlak každé dvě hodiny.

Více info ve Šmidingerově knihovně za Parkem ve Strakonicích nebo www.csop-strakonice.net nebo na e-mailu Aleny Hrdličkové Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.