Vážení a milí,

přijměte prosím pozvání na naše další setkání, které se uskuteční ve středu 4. 10. 2023, v Cassiopeie, Jizerská 281, České Budějovice od 18 hodin.

Inspirace pro výměny: Jakkoliv to počasí nijak nesignalizuje, krom výpěstků a výrobků se se může hodit příprava na zimu: zimní oblečení a zimní sportovní potřeby. Zvláště pro ty, co ještě rostou. Nějaká četba na delší večery a vzájemné sdílení času při práci a zábavě také potěší.

Téma říjnové schůzky: Bude se připravovat k provozu naše předávací truhla v Cassiopeie. Zamyslíme se společně na tím, jestli neuspořádat další sněm dříve než na jaře. Kupí se nám témata k řešení, třeba jich část vyřešíme již tuto středu.

Filozofická hodinka opět začne hodinu před schůzkou od 17:00. Téma tentokráte bude vybráno z návrhů přítomných hlasováním.

Všichni jste srdečně zváni

AnnaA

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.