Již třetí 'Den pootevřenejch vrat na vinici Duino!'

Máte možnost se podívat do opravdický prácheňský vinice a ovocnýho sadu na začátku léta a stihnete to ještě před jejím uzamčením až do dne vinobraní (zaražení hory proběhne na konci srpna)
Vinice je teď v průběhu léta náročná na dobře provedený zelený práce a vůbec snese spoustu práce, hlavně zalejvání a pletí. Celou vinici a sad projdeme, ukážeme si, co se daří, co se daří míň, různé chyby, různé vychytávky, na čem se pracuje a co je tu cílem.
Dopoledne přivítáme místní školku, odpoledne se potkáme mezi třetí a čtvrtou hodinou.

Cesta: najděte si zastávku autobusu Kestřany - Chotěbořice a pak pokračujte po polní cestě směrem do kopce k vysílači (aka 'Sauronovo Voko'). Od vysílače pokračujte 600 m rovně. Zaparkovat se dá u vjezdu do Duina, popřípadně uvnitř.
Kdo by i tak netrefil, at' zavolá na telefon 702 167 155 a poradím .-)

Ideální vstupný je 1 ptačí budka, pokud máte nějakou navíc .-)

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.