Rok se s rokem sešel a za rohem je opět Velký SOBÍ sněm.

Loni byl Sněm více oslava 10 let fungování BuďSobu, letos bychom opět rádi více rokovali o budoucím vývoji a hlavně výsledky uvedly do života, tzn. rozdali si práci na vymyšlených změnách. Máme mezi sebou za poslední čas ale i mnoho nových tváří a tak je to krásná příležitost se více poznat, slyšet věci zase z jiného úhlu a poladit opět chod BuďSobu - aby nám šlapal i nadále, nasměrovat jej na notu, která nám všem bude ladit nejvíce, však od toho jej přece máme.

Sob je sice bytost pohyblivá, ale ne vždy s radostí na každou vzdálenost migrující. Proto je Sněm akce putovní, aby se příležitosti rozprostřely a tak se tentokrát přesuneme v rámci jižních Čech více na západ - sejdeme se na statku ve Skalách (poblíž Volyně), mnozí to místo již důvěrněji znáte ;) Na Sněmu rádi samozřejmě přivítáme každého aktivního buďsobáka z libovolného koutu jižních Čech.

Rokování proběhne sympatickou participativní metodou - formou OpenSpace (rozhodně mrkněte na odkaz), což je osvědčený způsob, jak nacházet nové směry a spoluvytvářet udržitelnou budoucnost. Úkol pro každého k nás:

  • připravit si téma/ta ohledně BuďSobu, která bych chtěl/a s ostatními diskutovat a společně nebo sami uvést v děj

Dojde samozřejmě i na hodování, bude nějaká kultura i něco praktického.

Tentokrát se sejdeme v sobotu 20. 5. 2023 od 9. hodiny ranní na statku ve Skalách.

Můžete přijet a přespat den předem, tím pádem stihnete pravidelnou páteční večerní přednášku v místní miniKnihovně. A můžete také samozřejmě pobýt i do neděle.

Další informace pošleme s blížícím se termínem.


Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.