Dnešní den mě opět přesvědčil o tom, že svět zase není tak špatné místo. Když moji mírně nakřápnutou maličkost včera informovala Martina Vávrová, že na dnešek svolala ke mně akci na zpracování dřeva, hrklo ve mně jak v pendlovkách. A dnes se na zahradě objevilo neskutečné množství lidí, kteří nám rozřezali, naštípali a složili hromadu dřeva. A co hlavně, dovezli nám a doplnili zásobu dřeva na zimu. A mě k práci ani nepustili. Když mi není dobře, tak že mám odpočívat. Kamarádi, moc vám za to z celého srdce děkuji. Jste parta výborných lidí a je mi ctí mezi vás patřit.
                                    S pozdravem
                                                   František Langmajer

PS od Infernits: Je radost dělat radost. Děkujeme všem za prima spolupráci i Františkovi za trpělivost. Nemá to s námi lehký ;)

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.