Vážení a milí,

setkání se uskuteční ve středu 3. 8. 2022, začínáme tradičně: v 18 h a sejdeme se u altánku v Cassiopeie.

Inspirace pro výměny: Ve vrcholném létu toho v nabídce může být i víc, než bychom si dokázali představit. Škoda ty dary neuložit na zimu: kdo rád zavařuje či jinak konzervuje jistě si napíše do poptávek o letní jablka, meruňky, rybízy, borůvky, ostružiny, ryngle apod. Zeleninové záhony přetékají, tak nezapomeňte s sebou vzít nějaké ty cukety ?.

Tématem pro srpnové setkání bude opět výměna zkušeností, a to hned ve 3 oblastech:

  • Co letos v létě sejeme a sázíme pro zimní sklizeň – tipy na poslední chvíli
  • Co letos semenaříme  – pochlubte se, ať víme, komu si máme říci před sezónou o semínka
  • Choroby a škůdci rostlin – Vaše osvědčené postupy, jak na ně

Zkušenosti si vyměníme v diskusi osvědčeným „kolečkem“, stejně jako při jarním bylinkaření. Připravte si svoje příspěvky, stačí vyjmenovat ke každé oblasti 3-5 Vašich favoritů, které si myslíte, že bychom neměli opomenout. Pro choroby a škůdce budou vhodné předem připravené fotky. Vezměte si s sebou papíry a tužky na poznámky, z květnové zkušenosti vím, že bude co zapisovat.

A protože je léto nejen pro pilné, tak si na závěr jen tak posedíme a popovídáme.

Jste srdečně zváni

AnnaA

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.