které se uskuteční na Popelečnou středu 2. 3. 2022, sejdeme se jako obvykle v zimním období od 18h v Cassiopeie a tentokráte pozor: „Povídání na téma“ začíná přesně v 18:30!

Témata na březen:

Inspirace pro výměny: V březnu předpěstováváme. Ale nemusíme všichni všechno! Napište už dnes do nabídek, na čem letos pracujete a budete moci nabídnout přebytky a do poptávek, co byste rádi, ale nemáte na to už dost místa nebo sil. Informační výměna už teď, fyzická až po ledových mužích. Březen také býval kdysi vyhlašovaný jako měsíc knihy. Proč se tím neinspirovat. Donesme knihy či média na výměnu. Umělecká díla 2D či 3D také vítána.

Povídání na téma: Základy bezpečnosti ve světě internetu. Prezentaci a zamyšlení nad tímto čtvrt století aktuálním tématem si připravil František (Infernits). Nám ostatním zbývá dát dohromady nějaké dotazy a případně připojit vlastní zkušenosti či poznatky.

Focení na členské kartičky: Kdo máte zájem nechat si vytvořit členskou buďsobí kartičku, která je nezbytná pro platby u Impala a Fér Café v ČB, určitě na setkání dorazte.

Těším se na další osobní setkání

AnnaA

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.