Milí soběstační,
zveme Vás na letošní předposlední setkání. Proběhne u nás ve Skalách u Strakonic ve středu 10. 11. 2021 od 17. hodiny. S sebou nezapomeňte nějaké vaše produkty a výrobky na výměny. Vezměte si také svou misku, lžičku a hrneček pro případ, že každý přispějete nějakým občerstvením či lahodným mokem a měli bychom hostinu a degustaci jako minule ;) Setkání může být tentokrát i uvnitř, v naší budující se, ale již zavřené a vytápěné, "cukrárně".

Další odstavce se týkají všech sobů:
Rozhodně nechci strašit, sama mám toto téma ještě hodně daleko, ale zanedlouho budou Vánoce :) Tak bych Vás chtěla pobídnout, pokud byste měli nějaké užitečné, ale i neužitečné věci, které již nevyužijete, ale jiným by se mohli líbit, hodit nebo je jen "nutně" potřebují, ať už jako dárek sobě nebo někomu jinému k Vánocům, abyste je nabídli na LETS.budsob.cz

Stejně tak, jestli nějaký konkrétní dárek na Vánoce pro své blízké sháníte (sadu kosmetiky, knihu, pokojovou květinu, elektroniku, dobrotu,...), dejte si Poptávku na LETS.

Nečekejte prosím na poslední chvíli, kdy již nebude možnost, z časových důvodů, zboží ze všech koutů jižních Čech přepravovat. Vánoční kurýři si již chystají svá sobí spřežení, tak si sjednávejte obchody z blízka i daleka, bude Vám dopraveno a přepraveno. Také se již chystá vánočním setkání, o kterém se dozvíte v nějakém z následujících článků...

těšíme se na setkání, poklábosení a pohodu
Martina (Infernits)

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.