Milí Sobi, srdečně Vás zveme na srpnové setkání "našeho kmene" u altánku v Casssiopeie. Obvyklá čilá výměna výpěstků, výrobků i zkušeností proběhne dne 4.8.2021 od 18h. Nabídky a poptávky k výměně uveřejněte raději už dnes! Děti ani ostatní rodinné příslušníky neponechávejte doma samotné v zajetí nudy. Lahůdky na stůl od zkušených pekařek a dalších výrobců potěší vždy a všechny. Tak je prosím také nezapomeňte doma. Zájemci o členství jsou jako vždy vítáni.

Orientační časový harmonogram schůzky:
18:00 - individuální příjezdy, nápoj na uvítanou a výměna předem domluveného. 18:30 Oficiální přivítání a zahájení schůzky za současné ochutnávky, bude-li čeho. 19:00 Zasvěcení nových zájemců do zvyků kmene a nezbytná tradiční rvačka o poslední bezprizorní kusy z nabídky výrobků a výpěstků. Následuje svobodná diskuse a výměna zkušeností ze zahrad, dílen i domovů za bezuzdného popíjení nealko nápojů. Od 20:00 naložení těžkých nákladů s lehkostí sobům vlastní a postupný odjezd do domovů našich soběstačných.

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.