Hola hej,
nechce se tomu skoro věřit, ale přišel čas na další Sněm (dříve jsme mu říkali OpenSpace). Minulý rok 3 termíny nevyšly, ale napočvrté to už prostě dáme! ;)

Poslední doba nám ukázala, že jdeme s BuďSobem a LETS správným směrem, jen by to ještě chtělo být si jistější v kramflecích, zbytečně se hned netřást před hlasy falešných autorit, které se snaží velet, kdy, kam a kdo může strčit frňák. Tím spíše, když pravidla určují ti, kdo je nejčastěji přešlapují. Tím spíše, když smysl mnoha nařízení bývá častokráte nekrytě lobby až populismus. Ale nechci z této frakce společnosti všechny a všechno házet do jednoho pytle, nic není černobílé.

A tak raději ke Sněmu, ten letošní bychom rádi malinko jinak, rokovat a hodovat - to samozřejmě ano :), ale mohli bychom se pro tentokrát více pověnovat věcem, které už z dřívějška rozjeté jsou a spíše potřebují dotáhnout či vyladit. A jsou tam i velké věci. Pokud řešit něco vyloženě nového, pak to, co nám přinesl první rok "pandemie" a jak se se situací lépe popasovat. Celkově tedy navrhujeme řešit méně témat, než-li bývalo zvykem a projednávat bychom mohli všichni vše společně.

Zde jsou zápisky z posledních dvou let (2018 a 2019), rozhodně to projděte, alespoň pro oživení:
https://www.budsob.cz/domains/budsob.cz/attachments/article/742/zapis_OpenSpace_21_4_2018.pdf
https://www.budsob.cz/domains/budsob.cz/attachments/article/897/zapis-velky-sobi-snem-2019.pdf

BuďSob se relativně nedávno rozrostl o buňku v Nových Hradech a jelikož je Sněm záležitostí putovní, bude tentokrát právě tam. Všem novohradským buďsobákům se tak naskýtá ideální příležitosti k seznámení s BuďSobem a budeme rádi, jestliže ji využijí a přispějí k dalšímu utváření BuďSobu i svým hlasem.

Bude príma, dáte-li nám vědět (na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel.: 606441166) kdo se chcete zúčastnit. Ať už pro snadnější organizaci, ale i kvůli možným směnám.

Tedy kdy a kde?
30.5.2021 od 10. hodiny
zahrada Komunitního centra v Nových Hradech

Další info pošleme za týden, buďte na příjmu.

Přejeme krásné jarní dny
Infernits (Franta a Martina)

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.