Štěstí při "losování" z krabičky přání "BuďSob sobě" se na nás usmálo sice již v listopadu, ale počasí a další okolnosti už rychlému běhu této akce nakloněny nebyly. A tak ideální čas na další společnou buďsobí brigádu nastane 15. března 2020, začneme v deset hodin.

Podařilo se nám nashromáždit "hromádku" ovocných, ale i neovocných listnatých dřevin. Díky moc všem buďsobím "dodavatelům" :) Nějaké vybavení máme (2x rýč, 2x krumpáč, několik lopat, ...), přesto, dovezete-li si vaše vlastní, vám do ruky padnoucí, sázecí nářadí, práce nám půjde určitě svižněji od ruky .)

Připravené stromy a keře jsou většinou z míst, kde by stejně nemohly dlouhodobě růst, takže je to dvojitá nová šance, pro stromy i místo, kde stráví své doživotí. Námi používané stromy nejsou zatíženy žádnou národní ani globální dotací, respektive k ní náležícímu zdanění všech obyvatel.


Pro všechny, kteří přijedou přírodě na pomoc, máme dárek - uděláme památečně propagační potisk "Sázím stromy" na vámi dovezený textil (třeba na tričko). Bude to fajn i jako osvěta, ať už jako podvědomá nebo jako podnět k debatě s nakročenými neznámými :)

Pokud pojedete hromadnou dopravou, nejblíže jsou vlakem Čejetice, dopravu Čejetice-Skály i nazpět zajistíme. Případně se v BuďSobu dohodněte na spolujízdě - využijte náš LETS.

Vaši účast nám prosím nahlašte předem na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo tel.: 606441166 , pokusíme se zájemce dopravně synchronizovat a budeme mít přehled o počtu strávníků, pak hladoví jen tak neodejdete :o)

Opakování je matka moudrosti, tak tedy: V neděli 15. března 2020, v 10 hodin ve Skalách - mapa tu.

Snad se na nás i počasí usměje a nově vysazeným stromům a keřům následně dopřeje dostatek jarní vláhy.

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.