Milí soběstační,

jste srdečně zváni na další setkání, které se uskuteční ve středu 5. 6. 2024, Jizerská 281/4, České Budějovice, začínáme v 18 hodin, filozofická hodinka však začíná o 60 minut dříve v altánku, téma bude voleno na místě.

Téma červnové schůzky: výměny a příprava na sněm, který se koná už v neděli 9. 6. 2024 u Jarmily v Drahotěšicích.

Inspirace pro výměny: na této schůzce se jistě potkají zahradníci, kterým nějaká ta sazenička ještě chybí a se zahradníky, kterým nějaká ta přepravka sazeniček naopak přebývá. Nabídněte též letní pobyty na venkově, vzdělávání či kurzy o prázdninách. Poptejte půjčení kol či sportovního vybavení, spolujízdu na sněm či na nějaký ten kurz. Nechte pracovat fantazii. Společný sběr borůvek či jahod je příležitost k výměnám informací :). Nezapomeňte, že bylinky sesbírané od Jána do Jána mají největší sílu. Tak jich trochu zpracujte navíc i pro někoho z našinců.

Na každé schůzce: Je připravena nápověda pro nováčky, jak co nejlépe využívat možností našeho Letsu. Pomůžeme se zadáváním přání, vytvářením nabídek či potvrzováním platby. Ptejte se mě nebo kohokoliv z přítomných zkušenějších uživatelů. Vlastní notebook, tablet či mobil doporučujeme s sebou.

Těším se na další přátelské popovídání

AnnaA

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.