Milý příznivci sobí gastrobuňky ve Volyni,
únor byl nejrychlejší měsíc z celého roku a další setkání je za rohem.

Je na čase podívat se na zoubek komoditě, která v našich krajích v době předkolumbovské pravděpodobně nezakořeňovala, společnou výchozí surovinou pro vaše kuchařské dovádění je pro tentokráte BRAMBOR. Zimní zásoby se tenčí, tak dokud ještě nějaké jsou. Téma je pro tentokrát poměrně volné, těšíme se na pestrost.

Místo i čas jsou tradiční: Volyně - 13.3. od 18. hodiny v Kavárně Na dvorku.

Rádi se setkáme také s novými i stávajícími Soby z celých jižních Čech, však v našem krásném kraji je všude blízko.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A jak to dopadlo?

I tentokráté jsme se sešli a nebylo nás málo :) To jídlo, řekla bych, nás tak nějak stmeluje. Jak na fotce můžete vidět, na téma BRAMBOR se objevilo hodně sladkých i slaných variant: omeleta s bramborem, placky na sladko s povidly nebo jen tak na slano, klasický bramborák, bramborová slaná buchta a Natřásanda - zapečené strouhané brambory s jablky a kořením. A co nás čeká na příště? Zkuste něco navrhnout .... na mail budsob(zavinac)budsob.cz

Tento web využívá pro svoji funkci cookies. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte. Další informace a pravidla jsou uvedeny zde. Informace o ochraně osobních údajů jsou uvedeny zde.

Provozovatel systému ani redakce nenese žádnou zodpovědnost za články, obsah článků, komentářů ke článkům a diskuse ve Fóru, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce či provozovatele.
Odpovědnost za obsah příspěvků nesou vždy jejich autoři.